Acuvue Oasys with Hydraclear

Kontaktne leče Johnson & Johnson


Kontaktne leče Acuvue Oasys


Nove 14 dnevne mehke kontaktne leče Acuvue Oasys so izdelane iz popolnoma novega materiala (Senofilcon A) in s pomočjo zaščitene tehnologije Hydraclear Plus. S to tehnologijo se leči doda večja količina vlažilnega elementa, kar jo naredi bolj vlažno in bolj gladko. Vlažnost in gladkost leče omogoča uporabniku izredno udobje tudi v najbolj zahtevnih pogojih nošenja kontaktnih leč, kot so centralno ogrevani prostori, klimatizirani prostori, zakajeni prostori, intenzivnim delom pred računalnikom..ipd. Leče so namenjene dnevnemu (14 dni) ali podaljšanemu nošenju (7 dni in noči).

 


Acuvue Oasys with Hydraclear for Astigmatism

Kontaktne leče Johnson & Johnson


Kontaktne leče Acuvue Oasys for Astigmatism


Acuvue Oasys for Astigmatism so nove torične leče za korekcijo astigmatizma. Njihove lastnosti so podobne sferičnim lečah Acuvue Oasys. Izdelane so s pomočjo patentirane tehnologije, ki doseže, da so leče gladke, mehke in udobne. Imajo tudi najvišjo UV zaščito v primerjavi z vsemi toričnimi lečami, ki so trenutno na tržišču. Leče so potrjene za dnevno (14-dnevno nošenje) in podaljšano nošenje (6 noči / 7 dni).


 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana