Bifokalna očala


Kaj so bifokalna očala?


Bifokalna očala sodijo v starejšo generacijo multifokalnih očal. Bližina in daljava sta narejeni iz dveh ločenih delov, skupaj pa sta spojeni v eno steklo. Zaradi tega je vidna črtica, ki je nek mejnik med poljem za daljavo in bližino. To so torej očala z dvožariščnimi stekli, imenovana bifokalna. Tako kot pri progresivnih, služijo za gledanje na blizu in daleč.


Bifokalna stekla so sestavljena iz večjega segmenta za gledanje na daljavo in manjšega, bližinskega dela. Tovrstna očala so idealna za starejše uporabnike, saj je njihova uporaba preprosta, poleg tega pa so cenovno zelo ugodne. Cena je skoraj povsem enaka ceni bralnih očal.


Bifokalna očala

 

Dr Emil Oblak, optometristV naši Optiki Oblak vam izdelamo po meri bifokalna očala, kot tudi enožariščna ali progresivna očala. Oglasite se pri nas in glede na vašo dioptrijo in vaše želje bomo poskrbeli za najboljšo izbiro očal.


Sorodni članki:

- Progresivna očala

- Očala za zobozdravnike

- Stekla za očala

- Delovna progresivna očala
Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu dioptrijskih očal, očal za računalnik, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.