Digitalna očala


Očala za digitalno aktivne ljudi


Življenje v času COVID-19 in je prineslo večjo aktivnost na družbenih omrežjih. Ker so osebni stiki omejeni, so družbene aplikacije postale medij srečanja v živo. Le-te omogočajo direkten stik preko videa, kjer najbolj vidno izpostavimo svoj obraz. Obleka in drugi modni dodatki ter ozadje (stanovanje) v video klicih niso centralnega pogleda, kot so v osebnih srečanjih. V jedru video pogovora je naš obraz. In na njem očala. Zato optična stroka napoveduje preobrat v prodaji očal.


Zaradi povečanja video komunikacije, so postala očala najbolj markanten element na našem obrazu. Očala so tako prestopila prag optičnih pripomočkov in postala nujni trendi digitalni modni dodatek. Očala so z video komunikacijo postala mnogo več kot držala dioptrijskih leč. Očala so v digitalni dobi instrument, ki predstavlja osebnost, značaj in način, kako biti z drugimi.


Acetat očala

Okvirji, ki najbolj transformirajo in očarajo v video komunikacijah, so narejeni iz acetata, ki nudi pisano paleto barv, vzorcev in možnosti dizajna. Acetatni okvirji imajo rahel lesk in učinek kakovosti in prefinjenosti. Acetatni okvirji so dobro vidni, včasih udarni in drugič preliti v nežnih pastelih. Navdušujejo tako ženske kot moške. Acetatni okvirji so največkrat uporabljen material v optični modni industriji.


V naši optiki so na voljo očala iz acetata sledečih blagovnih znamk: Hugo Boss, Gucci, Max Mara, Carrera, Moleskine, Marc Jacobs, Fendi, Moschino, Lindberg in Guess.


Poleg ojačane video komunikacije, ki jo je prinesel korona virus, je ključni element našega življenja postala tudi higiena. Predvsem higiena umivanja rok. Zato so očala dodatno pridobila na veljavi, saj so higienično učinkovita in enostavna za vzdrževanje. S kontaktnimi lečami tvegamo okužbo, saj bakterije skozi prste prenesemo v oči in od tam naprej v telo. Prav tako nas očala ščitijo, ne le pred virusi, ampak tudi pred sindromom suhih oči, ki je številka ena med očesnimi sindromi. Dolgotrajno gledanje v ekrane, prepih in klima, močno bremenijo naše oči, zato pride do sindroma suhega očesa. Očala tako ščitijo oči pred direktno izpostavljenostjo okolju in hkrati omogočajo ustrezno zaščito (modri bloker), ki varuje oči pred izpostavljenostjo modri svetlobi.


Še pred leti so očala veljala za sinonim za “piflarje” in “drugačne”. Danes pa so očala nujni modni dodatek, trend ikona in statusni simbol. Z izbrano znamko in dizajnom najbolj vidno in očitno pokažemo našo osebnost in socialni status. Zato stranke vedno opomnimo, da so očala naš prvi vtis in najbolj viden odraz naše samopodobe. Zato svetujemo, da si pri izbiri novih očal vzamete čas in daste pogum na plano za drzna in modna očala. Še posebej sedaj, ko se svetu in najbližjim najprej predstavljate v video podobi.


Priskrbite si digitalna očala, ki bodo odražala vašo podobo in navdušila vaše video sogovornike. V naši Optiki Oblak imamo širok nabor korekcijskih okvirjev in kakovostne očalne leče. Vabljeni!Sorodni članki:

 - Higiena oči

 - Sindrom suhega očesa

 - Očala za računalnik

 - Korekcijski okvirji

 - Materiali za očala


Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak