Acuvue Oasys with Transitions


Kontaktne leče Acuvue Oasys with Transitions


Kontaktne leče Acuvue® Oasys With Transitions™ Light Intelligent Technology™ so najnovejša inovacija na področju kontaktnih leč, ki poskrbi, da lečke samodejno potemnijo, ko ste izpostavljeni močni dnevni svetlobi.


Oasys with Transitions so prve take vrste kontaktne leče -  fotoobčutljive kontaktne leče, ki temnijo na svetlobi in nudijo najvišjo raven zaščite pred UV žarki, vključno 100% zaščito pred UVB žarki. Lečke potemnijo v manj kot minuti, nazaj pa zbledijo v približno 90 sekundah, ko niste več izpostavljeni močni svetlobi.


Dvotedenske kontaktne leče Oasys with Transitions se neprestano prilagajajo svetlobi - od jasne do temne svetlobe in spet nazaj, kar pomaga vašim očem, da se prilagodijo spreminjanju svetlobnih pogojev učinkoviteje, kot bi to naredile same. Oči so zato bolj spočite in nimajo težav z bleščanjem.


Oasys with Transitions ščitijo tudi pred umetno modro svetlobo, ki jo večinoma prejemamo iz digitalnih zaslonov, zato so dobrodošla podpora tistim, ki več ur na dan preživijo za računalnikom.


Oasys with Transition je kontaktna leča, ki razume svetlobo in poskrbi za manj mežikanja, ki nastaja zaradi reakcije na ostro svetlobo. Transitions kontaktne leče so enkratna rešitev za voznike, saj poskrbijo za manj bleščanja in preprečijo zaslepitve, ki jih povzročajo močne luči.


Svetovno priznana revija Time je Acuvue Oasys with Transitions Light Intelligent Technology uvrstila med 50 najboljših izumov leta 2018.

 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana