Air Optix Aqua

Kontaktne leče Ciba Vision


Kontaktne leče Air Optix Aqua


Kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Aqua so sferične mesečne leče iz silikon hidrogela za običajne dioptrije. Znane so po visoki prepustnosti za kisik -138 Dk/t in posebni vlažilni učinkovini, ki prinaša novo raven udobja pri nošnji. Primerne so za osebe z običajno dioptrijo, brez cilindra ali presbiopije. V embalaži so 3 leče.

 

Air Optix Aqua for Astigmatism

Kontaktne leče Ciba Vision


Kontaktne leče Air Optix for Astigmatism


Kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Astigmatism so torične leče iz silikonskega hidrogela lotrafilcona B,ki je podoben spužvi in čigar struktura omogoča ločen transport kisika in vode Primerne so za ljudi z običajno dioptrijo in cilindrom. Leče so zaradi ultra tanke plasti vode na površini odlično navlažene in preprečujejo lepljenje depozitov na lečo.


Posebeno tehnološko oblikovanje leče, t.i. 8/4 stabilizacijski dizajn, omogoča:

a. Široko optično polje

b. Stabilnost leče na očesu

c. Povečan prehod kisika na spodnjem delu leče in minimalna interakcija leče s spodnjo veko

d. Konstantno tanki robovi leče

 


Air Optix Aqua Progressive

Kontaktne leče Ciba Vision


Kontaktne leče Air Optix Aqua Progressives


Nove kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Multifocal zagotavljajo odličen vid na bližino (branje), srednjo razdaljo (delo z računalnikom) in daljavo (vožnja avtomobila). Primerne so za osebe z nastajajočo presbiopijo oziroma tiste, ki imajo presbiopijo dlje časa in želijo napredovati z nošnjo kontaktnih leč.


Leče so izdelane iz silikonskega hidrogela, ki prepušča do 5-krat več kisika kot tradicionalni hidrogeli. Sestavljena je iz treh con (za bližino, srednje daljave in daljavo), oblika "Precision Transition" omogoča mehak prehod iz centra leče, kjer je cona za bližino, preko srednje daljave do roba leče, kjer je cona za daljavo. Na voljo so kar v treh adicijah! V embalaži so 3 leče.

 

 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana