Kontaktne leče

Focus Dailies AquaComfort Plus

Ciba Vision


Kontaktne leče Focus Dailies AquaComfort Plus


Focus Dailies All Day Comfort so mehke kontaktne leče za enkratno uporabo. Izdelane so iz materiala Nelfilcona A s substanco PVA, ki se ponavadi uporablja v očesnih kapljicah za vlaženje oči. Z vsakim mežikom očesa se substanca sprošča in zagotavlja lečo vlažno, kar omogoča udobno nošenje preko celega dne. Primerne so za občutljive oči, saj so izredno udobne. Njihova uporaba je preprosta saj jih po uporabi enostavno odvržemo. V paketu je 30 leč.

 


Kontaktne leče

Focus Dailies for Astigmatism

Ciba Vision


Kontaktne leče Focus Dailies for Astigmatism


Focus Dailies Toric All Day Comfort so mehke dnevne kontaktne leče za korekcijo astigmatizma. Torične leče zaradi svoje oblike (dve sprednji tanki coni in torično ozadje) zagotavljajo dobro dinamično ravnotežje. Lečo je zato mogoče hitro in enostavno namestiti. Premer leče - 14.20 mm zagotavlja njeno stabilnost, ki se odraža v skladnem in stabilnem vidu. V paketu je 30 leč.Kontaktne leče

Focus Dailies Progressive

Ciba Vision


Kontaktne leče Focus Dailies Progressives


Focus Dailies Progressives so multifokalne dnevne leče. Omogočajo nemoten in kakovosten vid pri vseh razdaljah. Predstavljajo najenostavnejši način uporabe kontaktnih leč in so posebej primerne za tiste, ki leče nosijo le občasno. Poleg tega ne potrebujete tekočine za čiščenje in vzdrževanje.  

 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana