Night & Day

Kontaktne leče CibaVision
Kontaktne leče Ciba Vision Air Optix® Night&Day so posebna kategorija mehkih kontaktnih leč z izjemno prepustnostjo za kisik. Uporabljajo se za optično korekcijo vida oseb z zdravimi očmi in minimalnim astigmatizmom, ki ne vpliva na vid. Izdelane so iz edinstvenega silikonskega hidrogela lotrafilkona A, pri katerem plini (kisik) prehajajo skozi fluorosiloksan in ne vodo. Leče so zaradi ultratanke plasti vode na površini visoko odporne pred nalaganjem depozitov, ki jih sicer niti z uporabo čistil za leče ne moremo odstraniti. Poleg tega plast hidrogela omogoča dobro gibanje leč in pozitivno vpliva na lastnosti rokovanja. Leče Air Optix Night&Day tudi med spanjem ne predstavljajo ovire za prehod zraka.


Najbolj primerne so za uporabnike, ki:


• želijo visoko prepustne mehke mesečne leče za zdrav videz,

• želijo vidno udobje 24-ur na dan,

• želijo fleksibilnost, da lahko z lečami spijo,

• se soočajo z znaki ali simptomi roženičnega pomanjkanja kisika,

• so prenehali z nošnjo leč zaradi neudobja ali roženičnega pomanjkanja kisika,

• želijo kontaktne leče nositi cel dan in še dlje časa.

 

 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana