Kontaktne leče Premio

Menicon


Kontaktne leče Premio


Menicon Premio so 14-dnevne mehke kontaktne leče iz najnovejšega silikon- hidrogelnega materiala tretje generacije Asmofilcon A, ki ga odlikuje visoka prepustnost za kisik in velika vsebnost vode po vsej površini kontaktne leče, ne glede na njeno dioptrijo. Kontaktne leče Premio so dobro hidrirane, gladke in roženici omogočajo visoko prehranjenost s kisikom. Namenjene so vsem, ki nosijo kontaktne leče skozi ves dan oz. tudi ponoči in jim je udobje pri nošenju kontaktnih leč zelo pomembno. V embalaži je 6 kontaktnih leč.

 

Premio for Astigmatism


Premio toric kontaktne leče


Leče so zasnovane tako, da se odlično prilegajo anatomiji veke in s tem je poskrbljeno tudi za njihovo odlično stabilizacijo, ki vodi do izjemnih vizualnih zmogljivosti. MeniSilk & Nanogloss tehnologiji sta uspeli uravnotežiti vpliv obeh sestavin na oko: hidrogelne sestavine, ki ima lastnost zadrževanja vode in zato ohrani enako vsebnost vode ves čas nošenja in silikonske sestavine, ki jo v kisikovi komori obdelajo s kisikom in ozonom, da postane enakomerno gladka in odporna proti odlaganju nečistoč. Ta preboj v tehnologiji omogoča bolnikom z astigmatizmom udoben in naraven vid ves dan.

 

 

Kontaktne leče imamo na zalogi in jih lahko naročite preko telefona 01 43 05 086 vsak dan od ponedeljeka do peteka med 9:00 - 17:00 uro. Ali pa nam pište na e-naslov optikas.com@gmail.com in oddate naročilo.

Kontaktne leče nato prevzate v naši Optiki Oblak na Dalmatinovi 11 v centru Ljubljane ali pa vam jih pošljemo domov po pošti.

Optika Oblak Dalmatinova 11 Ljubljana