Korekcijska očala Lookkino

 

Blagovna znamka LOOKKINO sodi pod okrilje italijanske znamke Look, ki je 100% narejena v Italiji. Lookkino očala izstopajo med otroškimi okvirji, saj so stilsko dodelana in so popolnoma prilagojena otroku. Vsi korekcijski okvirji za otroke Lookkino so netoksični in hipoalergeni ter se pravilno in udobno prilegajo otrokovemu obrazu in odpravljajo vsak vir stresa, ki ga povzroča nošenje očal. Okvirji so zasnovani za otroške potrebe glede na varnost, ergonomijo in zdravje.


Lookkino otroška očala se ponašajo z naprednimi materiali, kot je guma in silikon. Oba materiala sta prožna, varna in udobna, ki omogočata prosto igranje in gibanje v svobodi. Očala za otroke Lookkino izstopajo tudi po lahkosti in ne drsijo iz obraza ter so odporna proti potenju. Lookkino je celostni izdelek narejen po meri otroka, ki zaradi vrhunskih materialov poskrbi za udobje, všečnost in popolno prileganje.


 Korekcijska očala LOOKKINO


Katalog slik korekcijskih očal LOOKKINO


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.


Lookkino za otroke od 0 do 4 let

Korekcijska očala LOOKKINO lahko preizkusite skupaj z otrokom v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu korekcijskih očal, očal za računalnik, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak