Očala za otroke


Okvirji za očala za otroke

Otroška sončna očala


V naši Optiki Oblak nudimo pisan in kakovosten nabor otroških korekcijskih okvirjev in sončnih očal za otroke.


Na policah najdete vrhunske znamke izdelovalcev otroških okvirjev Lookkino, Nano Vista, Polaroid, Carrera, Lindberg in Kristian Olsen. Korekcijske okvirje za otroke nudimo za starost 0 - 18 let.


Med sončnimi očali za otroke pa izstopajo znamke Julbo, Cebe, Polaroid in Ray-Ban. Sončna očala za otroke nudimo za starost 0 - 18 let.


Očala za otroke


V naši Optiki Oblak so na voljo blagovne znamke otroških očal:
KOREKCIJSKE OKVIRJE ZA OTROKE in OTROŠKA SONČNA OČALA lahko preizkusite skupaj z otrokom v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.


Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup korekcijskih ali sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu korekcijskih očal, očal za računalnik, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak