Poceni sončna očalaSončna očala, ki so poceni in so najnižjega cenovnega razreda, stanejo med 5 - 25 EUR. Poceni sončna očala so tipično slabe kakovosti in so odsvetovana iz strani optične stroke.

Zakaj odsvetujemo poceni sončna očala?

  • Kakovost leč ne dosega optičnih normativov, zato pogosto poceni sončna očala ne zagotavljajo ostre slike in se pojavlja zibanje in popačenje
  • Očalne leče so najnižje kakovosti, zato lahko pride do glavobola in meglenega vida
  • Očalne leče se hitro popraskajo ali oluščijo
  • Okvirji so najcenejših materialov, zato se zlahka polomijo ali poškodujejo
  • Okvirji so zaradi poceni materialov neprilagodljivi in niso ergonomsko oblikovani
  • Materiali okvirjev velikokrat niso testirani in certificirani za varno uporabo, zato lahko pride do alergij in težav s kožo
  • Poceni sončna očala imajo možnosti vgradnje dioptrije

Namesto najcenejših sončnih očal svetujemo, da raje kupite očala, ki so vsaj nižjega ali srednjega cenovnega razreda. Namreč, sončna očala močno pripomorejo k ohranitvi očesnega zdravja in vida. S kakovostnimi sončnimi očali boste poskrbeli za dobro splošno počutje in trajen vid.


Ugodna sončna očala


Sončna očala nižjega cenovnega razreda se gibljejo med 35 - 70 EUR. Nekateri modeli že imajo polarizirane leče in so preverjene kakovosti, ki resnično ščitijo oči pred škodljivimi UV žarki. Okvirji so večinoma lahkih in prožnih plastičnih materialov. Marsikatera ugodna sončna očala so ustrezna za izdelavo leč z dioptrijo.


V naši optiki nudimo ugodna sončna očala blagovnih znamk Hawkers, Polaroid, Puma, Kristian Olsen in Reserve.


Sončna očala srednjega razreda


Sončna očala srednjega razreda se cenovno gibljejo med 75 - 190 EUR. Le-ta so narejena iz boljših materialov, kot je acetat in imajo kakovostne očalne leče. Večinoma so ustrezna za vgradnjo dioptrije. V tem cenevnem razredu so sončna očala največkrat priznanih blagovnih znamk in trendi dizajnov.


V naši optiki so na voljo sončna očala blagovnih znamk Carrera, Max&Co., MaxMara, Moschino, Marc Jacobs, Tommy Hilfiger, Fossil, Ray-Ban, Guess in Swarovski.


V srednji razred se uvrščajo tudi športna sončna očala. Le-ta so športu ustrezno ergonomsko oblikovana. Odlikujejo jih okvirji narejeni iz lahkih  in trpežnih materialov. Očalne leče so preverjene kakovosti in pravilno krivljene glede na obliko okvirja. Cenovni razpon športnih sončnih očal je med 75 - 220 EUR.


Pri nas so na voljo športne znamke Bolle, Cebe, Evileye, Smith, Bliz, Julbo in Adidas.


Luksuzna sončna očala


Luksuzna sončna očala delajo ikone modne industrije, ki vsako leto zapovedujejo trende. Luksuzna očala so prepoznavnih in vidnih oblik ter narejena iz najboljših materialov. Ceni ustrezna je tudi kakovost očalnih leč. Večinoma so okvirji primerni za vgradnjo leč z dioptrijo. Cenovni razpon luksuznih sončnih očal je med 200 - 450 EUR.


V naši optiki nudimo sončna očala luksuznih blagovnih znamk Dior, Fendi, Gucci, Lindberg in Hugo Boss.


Ugodna sončna očala

 

Katalog slik sončnih očal različnih blagovnih znamk


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.


0Sončna očala različnih cenovnih razredov lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak