Sončna očala Cebe


CEBE je najstarejša blagovna znamka športnih očal na svetu, ki slovi po  dovršenih optičnih lečah in izjemno kakovostnih ter trpežnih okvirjih. Tehnično napredna športna očala CEBE so zasnovana za zmogljivost in udobje.


Cebe sončna očala imajo 130-letno tradicijo in so še posebej prepoznana kot vrhunska alpinistična očala. Na sončna očala Cebe prisegajo ekstremniki športniki, planinci, kolesarji in aktivni rekreativci.


Sončna očala Cebe so klasičnih in športnih oblik. Narejena so tako za ženske in moške kot najstnike in otroke. Večina modelov je na voljo tudi s polarizacijo. V naši optiki lahko izdelamo Cebe sončna očala po meri z vašo dioptrijo.


 Sončna očala CEBE


Katalog slik sončnih očal CEBE


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.


0Sončna očala CEBE lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak