Sončna očala Missoni


Modna blagovna znamka MISSONI je prestižna italijanska znamka, ki je v svetu  prepoznana po barvnih tkaninah v zigzag vzorcu. Missoni nagovarja močne in samozavestne ženske, ki prisegajo na barve in dizajn. Skladno s svojo filozofijo Missoni izdeluje tudi sončna očala, ki vsako leto ponujajo ženstvene, drzne in unikatne modele.


Sončna očala Missoni se utelešajo v kakovostnih materialih, v značilnih barvnih kombinacijah in v sodobni reinterpretaciji ikoničnih tekstur. Missoni sončna očala so obogatena s prefinjenimi oblikami in vrhunsko izdelavo. Odražajo čisto in subtilno ženstvenost.


V naši optiki je na izbiro tudi cenejša linija sončnih očal M MISSONI, ki nagovarja mladostno sodbno žensko. M Missoni sončna očala so lahkotna, igriva in se prilegajo elegantnemu in urbanemu slogu.


Sončna očala Missoni in M Missoni izdelamo tudi po meri z vašo dioptrijo.


Missoni sončna očala

 

Katalog slik sončnih očal MISSONI in M MISSONI


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.


0Sončna očala MISSONI in M MISSONI lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak