Sončna očala Puma


Blagovna znamka PUMA je v svetu uveljavljena kot športna znamka, ki poleg športne linije ponuja bogat izbor urbano obarvanih artiklov. Med njih sodijo tudi sončna očala, ki so prava fuzija trendi inovativnih modnih in športnih kombinacij. Sončna očala Puma v svojih kolekcijah navdušujejo športnike in fashioniste ter vse, ki prisegajo na modna in udobna sončna očala.


Puma sončna očala so narejena iz lahkih plastičnih materialov, ki so atraktivnih vzorcev in živahnih barv. Zadnja kolekcija ponuja privlačen nabor dizajnov, na primer urbanih, ki imajo navdih v duhu 90' in športno linijo, ki je čistih in fluidnih oblik. V kolekciji sončnih očal Puma so na voljo tudi retro modeli, ki so nadgrajeni za sodoben življenjski slog in se odlično podajo uličnim oblačilom.


Sončna očala Puma imamo na voljo za moške in ženske. V kolekciji so tudi najstniški modeli. V Puma sončna očala lahko vgradimo vašo dioptrijo.


Sončna očala PUMA

 

Katalog slik sončnih očal PUMA


Pod vsako sliko je redna maloprodajna cena. Vse cene imajo vključen DDV.


0Sončna očala PUMA lahko preizkusite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.

Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa. Obiščite nas na Dalmatinovi 11

v centru Ljubljane


Optika Oblak