Športna očala priznanih blagovnih znamk


Sončna očala za šport


V naši optiki imamo široko izbiro sončnih očal za šport, za rekreacijo, tek, kolesarjenje, ribolov, smučanje, plezanje, alpinizem, ... V večino modelov očal za šport je možno vgraditi dioptrijo.


Vabljeni na ogled aktualnih kolekcij. Naš optik vam bo svetoval kakšen tip športnih očal izbrati. Če imate dioptrijo, imamo na voljo tudi športna očala z dioptirijo. V tem primeru vam bo optik dodatno svetoval kakšna stekla in obliko športnih očal izbirati.


Pri nas so na voljo le preverjene kakovostne znamke športnih očal. Na izbiro je več moških in ženskih modelov, ki pa vam jih lahko glede na barvo in stekla prilagodimo. Možno je tudi naročanje po katalogu.


Športna očala Bolle

 

V naši Optiki Oblak so na voljo blagovne znamke športnih sončnih očal:Očala za šport Evil EyeŠPORTNA OČALA Bolle, Evil Eye, Julbo, Cebe, Smith in Adidas lahko pomerite v naši Optiki Oblak, od ponedeljka do petka med 9:00 - 17:00 uro.


Ne spreglejte popusta v višini 30,00 EUR, ki ga prejmete za nakup sončnih očal (glej spodaj)

Podarjamo vam 30 € za nakup novih očalVpišite vaš e-naslov in BREZPLAČNO vam bomo poslali bomo BON ZA 30 €, ki ga lahko izkoristite pri nakupu novih očal iz naše ponudbe.Vaše ime in priimek
Vaš email naslov

Strinjam se s pogoji poslovanja
   

*Bon za 30 € lahko v obliki popusta uporabite v poslovalnicah Optike Oblak ob nakupu korekcijskih očal, očal za računalnik, sončnih očal, sončnih očal z dioptrijo, progresivnih očal ali drugih očal iz naše ponudbe v skupni vrednosti nad 100 €. Bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Popusti se ne seštevajo. Veljavnost bona je 1 mesec od prenosa.